Друзі, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на цікавий ресурс

DCM Works
Post Reply
BilizItafe

Друзі, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на цікавий ресурс

Post by BilizItafe »

Усім привіт! Хочу показати одним місцем, можливо кому стане в нагоді. Останнім часом прямо біда помітив, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а вранці відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а дівчина видала: "Давай оновити постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах із базару". І тут я пішов в гугл.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільної білизни - це лише "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла наука. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... А я в цих словах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це ж криниця корисної інфи! Реально провів на годину. У них все як в підручнику: по полицях розкладені всі типи тканин, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності та того, скільки там циклів прання витримає матеріал. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри суттєво відрізняються, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин насправді дихає, тому що в неї структура інша.
- На сайті розписано, як прати, щоб малюнок не полиняв через місяць. Болісна тема для тих, у кого пральна машинка працює без відпочинку.

Зрештою вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали своїх). Наразі політ нормальний — сплю як убитий, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Словом, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку варто вникати, дуже рекомендую глянути інформацію на тому сайті. Справді економить час на вибір та рятує від покупки кота в мішку. Усім здорового відпочинку!
Post Reply