Всім привіт! Вирішив показати одним місцем, раптом комусь із вас треба. Останнім часом помітив, що сон не йде, не висипаюсь, а зранку відчуваю себе, ніби й не лягав. Грішив на стрес, на дощі, а кохана видала: "Пора змінимо постільну білизну на якісну, а не цю синтетику з ринку". І отут я пішов в мережу.
Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Там тобі бязь, ранфорс, сатин... А я в таких словах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Народ, це ж криниця корисної інфи! Реально завис десь годину. Там прямо як в підручнику: чітко описані всі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримає матеріал. Це реально допомогло в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.
Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «двоспальний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, бо в цієї тканини структура особливе.
- Там написано, як прати, щоб малюнок не вицвів після кількох прань. Актуально для нас, у кого пралка працює цілодобово.
У підсумку вирішили взяти на пробу сатиновий набір від українського бренду (підтримали українське). Наразі все чудово — сплю як немовлята, тканина приємна на дотик, не ковзає й не електризується.
Словом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, дуже раджу глянути інформацію на цьому ресурсі. Справді економить час на вибір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім здорового відпочинку!
Усі, хто розбирається у постільній білизні? Знайшов корисний сайт
- BilizItafe