Усім привіт! Думаю поділитися одним місцем, раптом кому знадобиться. Останнім часом щось відчув, що сплю гірше, не висипаюсь, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а дружина каже: "Давай поміняти постіль на людську, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я пішов в гугл.
По правді, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це лише "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих словах плавав, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Народ, це просто джерело знань! Реально залип десь годину. У них прямо як в довіднику: чітко розписані усі матеріали, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.
Що я для себе відкрив особисто дізнався:
- Виявляється, наші та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перед замовленням варто бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не просто довіряти ярлику «сімейний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в нього плетіння ниток специфічна.
- Там є поради, як доглядати, щоб малюнок не полиняв через місяць. Болісна тема для тих, у кого пралка паше без відпочинку.
В результаті вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримав своїх). Поки все добре — сплю як немовля, білизна дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.
Словом, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в що треба розбиратись, щиро раджу зазирнути огляд на тому сайті. Справді зберігає час на вибір та вберігає від покупки неякісної речі. Всім міцного відпочинку!
Народе, хто розуміється у постільній білизні? Відкопав корисний сайтик
- BilizItafe